Tjänster

Tjänster

QumewaCampus / Tjänster

Hur kan vi hjälpa just er?


Qumewa Campus erbjuder det mesta inom grönyta, trädgård och vinterunderhåll. Vi älskar en levande boendemiljö. Gör som många fastighetsägare på Djurgården och anlita oss för att ta hand om er utemiljö. 

Grönyteskötsel


Med känsla för kvalitet utför vi alla typer av trädgårdsarbeten och har spetskompetens inom design, underhållsavtal, växter, växtbäddar, planteringar, trädvård i alla dess former, gröna tak och mycket mer.

Trädgårdsanläggning


Vi utför alla typer av anläggningsarbeten. Vi har spetskompetens inom gårdsrenovering, tätskiktsrenovering, stensättning, gröna tak och mycket mer. Vi hjälper er med allt från projektering till genomförande och uppföljning.

Trädgårdsdesign


Med smart trädgårdsplanering och genomtänkt trädgårdsdesign blir din trädgård både lättskött, vacker & funktionell. Vi har i 30 år planerat och utvecklat trädgårdar och innergårdar både i slottsmiljö och klassisk miljö. Hos oss får du professionell hjälp av trädgårdsarkitekt och trädgårdsdesigner med bred kompetens & stor kreativitet.

Blomsterarragemang


Vi arrangerar vackra blommor i krukor för en vacker och harmonisk utemiljö. Knepet är egentligen detsamma som vid inredning i stort - vi kombinerar olika strukturer och antigen så jobbar med kontraster och olika nyanser.

Låt oss ta hand om er trädgård


En trädgård ger liv och ro. Kontakta oss idag för en offert. Läs mer om vad vi erbjuder. 

Trädgårdsinspiration


Qumewa Campus en av Sveriges främsta experter inom trädgård och utemiljö. Titta i vårt galleri för inspiration. 

Copyright © All Rights Reserved

Vi kan trädgårdar

 

Mer om QumewaCampus AB

SNABBLÄNKAR


HEM    |    TJÄNSTER


PROJEKT   |   OM OSS


KONTAKT

FÖLJ OSS